Εγγραφή στην Ακαδημία

Τι χρειάζομαι για την εγγραφή μου; 

  1. Αίτηση εγγραφής ( συμπληρώνετε άμεσα από την γραμματεία στο γήπεδο).
  2. Πιστοποιητικό Γέννησης με ταυτοπροσωπία.
  3. Κάρτα Υγείας Αθλητή ( το έντυπο δίνετε από την γραμματεία μας στο γήπεδο και θέλει θεώρηση από καρδιολόγο).
  4. Πράξη συναίνεσης για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων (το έντυπο δίνετε από την γραμματεία μας στο γήπεδο). 

Που γίνονται οι προπονήσεις ; 

  Ο χώρος που πραγματοποιούνται οι προπονήσεις της ομάδας μας είναι το Άλσος Βεΐκου. Η ακαδημία μας έχει στην διάθεση της ένα ανακαινισμένο γήπεδο 11x11, ένα 5x5 καθώς και δύο γήπεδα 7x7 που μπορούν να λειτουργήσουν και σαν 9x9. 

Επίσης η ομάδα διαθέτει ιδιόκτητο γυμναστήριο για τις ανάγκες των τμημάτων της στα γραφεία της ομάδας που βρίσκονται Ανδριτσαίνης 73 στο Γαλάτσι. 

Ακολουθώντας πιστά την ενημέρωση από τους αρμόδιους φορείς η Ακαδημία μας σχεδιάζει την επαναλειτουργία της είτε 25 Μαΐου ή 1 Ιουνίου (περιμένουμε την τελική απόφαση και από την τοπική αυτοδιοίκηση) Σε κάθε περίπτωσή οι αθλητές που θα μπορούν να συμμετάσχουν στην προπόνηση θα είναι από 13 ετών (2007) και πάνω δηλαδή τα τμήματα Κ13, Κ14, Κ15 , Κ16 και Κ18. Οι ώρες προπόνησης θα είναι οι ίδιες με το πρόγραμμα που έχει βγει στην αρχή της χρονιάς.
Προσοχή Ακολουθώντας τα υγειονομικά κριτήρια απο δω και στο εξής θα πρέπει να τηρούνται οι εξής κανόνες:
1) Στην πρώτη προπόνηση για να συμμετάσχει ο αθλητής θα πρέπει να φέρει ιατρική βεβαίωση από παθολόγο ή παιδίατρο ότι δεν έχει συμπτώματα COVID-19
2) Να έχει συμπληρώσει το ειδικό φύλλο ιστορικού αθλητή.
3) Πριν από κάθε προπόνηση ο αθλητής θα πρέπει να έχει ενημερώσει τον προπονητή του ότι δεν έχει κάποιο σύμπτωμα του Covid 19 με γραπτό μήνυμα, θερμομέτρηση θα γίνεται και στο γήπεδο πριν την έναρξη της προπόνησης.
4) Ο μέγιστος αριθμός αθλητών που θα κάνουν προπόνηση μέσα στο γήπεδο δεν θα υπερβαίνει τους 60 αθλητές.
5) Οι αθλητές και μόνο αυτοί θα επιτρέπεται να εισέρχονται στο γήπεδο από μια μόνο είσοδο 10 λεπτά πριν την έναρξη της προπόνησης.
6) Δεν θα χρησιμοποιηθεί κανένας κλειστός χώρος του γηπέδου οπότε οι αθλητές θα πρέπει να έρχονται με τα ρούχα προπόνησης.
7) Οι αθλητές ΔΕΝ θα φοράνε μάσκα και γάντια αλλά θα τηρούνται οι αποστάσεις και όλα τα μέτρα υγιεινής.
8) Θα γίνεται καθημερινή και λεπτομερή καταγραφή των αθλητών και προπονητών που εισέρχονται και εξέρχονται από το γήπεδο Γαλατσίου .
10) Οι προπονήσεις θα έχουν στόχο την ατομική βελτίωση της τεχνικής και της Φυσικής κατάστασης των παιδιών.

* Η Ιατρική βεβαίωση και το ειδικό φύλλο ιστορικού αθλητή υπάρχουν στην ενότητα αρχεία.  Για οποιαδήποτε διευκρίνηση μπορείτε να καλέσετε στον κύριο Ζαζάνη. ⚽️🔴