Εγγραφή στην Ακαδημία

Τι χρειάζομαι για την εγγραφή μου; 

  1. Αίτηση εγγραφής ( συμπληρώνετε άμεσα από την γραμματεία στο γήπεδο).
  2. Πιστοποιητικό Γέννησης με ταυτοπροσωπία.
  3. Κάρτα Υγείας Αθλητή ( το έντυπο δίνετε από την γραμματεία μας στο γήπεδο και θέλει θεώρηση από καρδιολόγο).
  4. Πράξη συναίνεσης για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων (το έντυπο δίνετε από την γραμματεία μας στο γήπεδο). 
  5. Λόγο των μέτρων που έχει πάρει το αρμόδιο υπουργείο για την πανδημία του COVID-19 οι αθλητές μας στην πρώτη προπόνηση που θα παρευρεθούν πρέπει να έχουν μαζί τους το  Δελτίο Καταγραφής Αθλούμενου . 

Τέλος ενημερώνουμε ότι η ομάδα μας ακολουθεί όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπει η ΓΓΑ για την ασφαλή επιστροφή στην άθληση (λίστα εξερχομένων -εισερχομένων στις προπονήσεις, δελτίο καταγραφής αθλουμένου, αντισηπτικά σε εμφανή σημεία, απολύμανση των χεριών των αθλητών και κανόνες υγιεινής. 

* Η Κάρτα υγείας αθλητή, η Πράξη Συναίνεσης   και το Δελτίο Καταγραφής  Αθλούμενου  υπάρχουν στην ενότητα αρχεία. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση μπορείτε να καλέσετε στον κύριο Ζαζάνη. ⚽️🔴 


Που γίνονται οι προπονήσεις ; 

  Ο χώρος που πραγματοποιούνται οι προπονήσεις της ομάδας μας είναι το Άλσος Βεΐκου. Η ακαδημία μας έχει στην διάθεση της ένα ανακαινισμένο γήπεδο 11x11, ένα 5x5 καθώς και δύο γήπεδα 7x7 που μπορούν να λειτουργήσουν και σαν 9x9. 

Επίσης η ομάδα διαθέτει ιδιόκτητο γυμναστήριο για τις ανάγκες των τμημάτων της στα γραφεία της ομάδας που βρίσκονται Ανδριτσαίνης 73 στο Γαλάτσι. 

*Όλες οι προπονήσεις γίνονται με παρουσία Γιατρού.